Paranormal Attraction (2020)

 

Meg vagyok győződve róla, hogy a stáb valójában szexfilmet akart forgatni, csak valami félresiklott. Talán a "munkára" kibérelt ház tulaja letiltotta a pornót, így, hogy ne maradjon kidobott pénz az a pár 100 dollár, (max ennyi lehetett a költségvetés, en bloc) átírták a 2 oldalas sztorit horrorrá. Így kézi- és egyéb munkákra készülő szereplőink a baszófilmes attitűddel felvértezve kezdtek eltúlzott ripacskodásba, tehetségtelen színészkedéssel. Na jó, essünk túl a hatalmas tartalmon.:

 Sara tudtán kívül egy olyan házban kap munkát, ahol évekkel ezelőtt gyilkosság történt. Oda is költözik egyedül, mert az a dolga, hogy kipucolja az ott hagyott cuccokat, meg rumlit. "Ijesztő dolgok" történnek, például a ruhái szétszóródnak. Vérfagyasztó, Álmában megdugják őt, félelmetes. Megérkezik barátnője és annak fickója, a csaj természetesen médium, megérzi, hogy valami rossz van a házban. Sara pedig az ijedtében riasztott rendőrnővel, Evelyn-nel kezd leszbikus románcba. Kiderül, hogy egy "szexdémon" lakozik a lakásban, amit fehérneműre vetkőzve megpróbálnak kiűzni. 

 Ennyi, van pár mellékszál, de minek írjam le, ugyanolyan érdektelen, mint ez az egész. A párbeszédek nagyon fárasztóak, a vége felé közeledve már gyorsítva voltam kénytelen nézni . vagy ez, vagy a kikapcsolás. A szerepjátszás mesterkélt, mintha a míves magyar "Középsuli" sorozatot néznénk. Egyetlen természetes gesztust nem ejtenek, a kamerabeállítások sokszor pár centiről a fejeket veszik, ami rendkívül zavaró. A sztori szánalmas, szóra sem nagyon érdemes, bugyuta, előrelátható - már, amikor véletlenül történik benne valami. Nem véletlen továbbá a szexfilmes párhuzam, amelyet fentebb említettem: olyan halovány utalások, mint, hogy a  helyszínelésre érkezett homoszexuális női zsaru azonnal a fiókban lévő bugyit vizsgálja meg ceruzára tűzve. Egyfolytában az járt az eszemben, hogy ugyanolyan, mint a pornóvideós oldalakon a rövid előjáték az akció előtt, a gagyi hajigazgatós-locsogás, amely pillanatok alatt átvált heves nyalakodássá. Na itt csak ez maradt el, legalább az lett volna, de így kaptunk egy hosszú-hosszú "police woman seduces young chick" bevezetést, a beteljesülés nélkül, de annak minden pózer-amatőr attitűdjével. A kamera sokszor megpihen hősnőnk feszes fenekén, álmában maszturbálást mímel szégyenlősen a takaró alatt, és a takarítási melóra érkezvén minden éjjel szexi fehérneműkbe bújva pihen meg, nem ám póló-bugyi kombóban... Jellemző az anyagi részére, hogy két randira is elindulnak, de azokat az eseteket nem láthatjuk (na még az hiányozna!!!), mert gondolom az étterem és a statiszták pénzbe kerültek volna... Horrorként röhejes, felesleges, gagyi. Kegyetlen másfél óra az életemből, nem csak az unalom okán, hanem mert annyira szekunder szégyen volt nézni, ahogyan filmet mímelnek, színészkedést utánoznak pojácáskodással. Mire beindul, véget is ér, azt mondtam, hogy kb. 2 oldalas lehetett a szkript, de annak is több, mint felét lehúzhatták volna. Netán ha papírrepülőként hasznosítják.. Vagy még azzal is jobban járunk, ha leforgatják azt a szexfilmet, amit szerintem terveztek, bár én azt is kihagynám, mert senki sem viselt mellet magán. Pocsék.



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright © Villámkritikák Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur