Ne pislogj/ - Don't Blink (2014)

 

 Autóval érkezik tíz ember egy üdülőhelyre, ám az tökéletesen elhagyatott. A kaja az asztalokon félbehagyva, minden arra utal, hogy egyik pillanatról a másikra kámforrá vált mindenki onnan. Benzin nincs, így kénytelenek ott maradni, ám egyszerre csak sorban kezdenek eltünedezni az emberek, méghozzá egyetlen pislantás ideje alatt.

-Apa, majd mondd el holnap reggel, hogy mi is volt az egész lényege. - Búcsúzott kisfiam, miután a filmből jó 50 percet megnézett velem és győzött az álmossága. Örökre adósa maradok a válasszal... 

Igazi tévéfilmes, szinte a régi jó Hallmarkos hangulatot sugároz magából ez az alkotás. A rejtély egyre jobban felcsigázza az embert (na jó, annyira azért nem... ), szeretné tudni, mi sül ki a végére az egészből... Ennek érdekében eltekint az unalmas részektől, a teljesen illogikusan cselekvő papírmasé karakterektől, és próbál figyelni. Misztikus horrorként definiálták, de szerintem inkább spasztikus... Mindig is jót röhögtem az olyan szereplőkön a filmekben, akik TUDJÁK, HOGY MOST EZ EGY HORRORFILM, ezért már az első pillanattól pánikba esnek a legapróbb dolgoktól, és halálra váltan reszketnek egy lehulló falevél láttán is. Ne pislogj... Na persze. Inkább ne aludj el, kedves néző. 


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Copyright © Villámkritikák Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes Sponsored by Internet Entrepreneur